Monday 8 October 2012

The Boost of Digital Photography in the Fashion Industry



Væksten i digital fotografering havde gjort det muligt for alle at fange de perfekte øjeblikke af deres liv, der er bedre end nogensinde før. Den store forbedring af shutter hastighed og foto opløsning, gør det praktisk og nemt for både begyndere og professionelle fotografer til at tage gode billeder. Derudover kan fotoredigering nu gøres for at skabe en mere kreative og kunstneriske fotos.




Digital fotografering har også været et stort plus for mange virksomheder, online og offline. En bestand eller billede bruges af en fotograf til at købe billeder. Disse bestande er derefter købt på forskellige priser afhængigt af licensen. Men da de er digital, og de kan erhverves ligefrem fra forskellige firmaer, de kan ændres, manipulerede og redigeret ved hjælp af avanceret redigering software.




Digital fotografering er i dag kendt at øge fashion-branchen. Digital mode fotografering langt fra forskellige fra gør tv-footages og tager fotografier på film. For digitale fotografer er det en mere udfordrende felt at arbejde på.




Det ultimative formål med digital mode fotografering er at indfange alle detaljer i rampen. Det vil fokusere på tallene for de fantastiske damer i deres mest fancy, storslåede og ekstreme fashion rockbands. Digital mode fotografering vil erobre de forskellige perspektiver er væsentlige for at gratify accept i world wide fashion tendenser.




Mens digital mode fotografering er en minutiøs felt, bør en fotograf kreative nok til at vide det hotteste dille hvert år.




Ligesom Modedesignere, bør digital fashion fotografer også arbejde i høje ende lethed, arkiveres med skønhed og glamour. Sidstnævnte bør virkelig komme med den mode store fotos.




Her er nogle punkter til at overveje om digital mode fotografering




1. Hold fokuseret


2. Sikre, at dit kamera er altid med dig


3. Kender og angive dine mål


4. Don't let go af belejligt tidspunkt


5. Vision om, hvordan man kunne komme med et kreativt og interessante billeder


6. Gør brug af forskellige afstande og vinkler for hvert skud


7. Vis kontrast ved at give sløret dele og skarpe vægt over dine fotos.


8. Organisere dit emne


9. Lægge vægt på de figurer og linjer af interesse.


10. Opret god virkning, at de giver oplysninger om dit publikum




En digital fotograf bør også være bevidst om, at uanset hvad han leverer output vil afdække pleje, parathed og bevidsthed om de mange vigtige punkter at huske at tage billeder.




Krav til en blomstrende Digital mode fotografering




1. Korrekt belysning-den fotograf bør bruge gardiner og refleksanordninger. Bruge et stativ og angive lys enten venstre eller højre side af objektet i en vinkel på 45 grader. Som meget som muligt, undgå bright lights, ellers brug polarizing filtre. Og endelig, aldrig underexpose dele eller udsætte den hele photo(e); aldrig udsætte hele fotografiet, underexpose andre dele.




2. God farve harmoni - fotografer kan gøre brug af baggrund materialer til at lægge vægt på nuance og farve. Bruge refleksanordninger, filtre, se thru gennemsigtighed og spredere til at neutralisere farver. Det anbefales at bruge grå og hvide baggrunde.




3. Den kunstneriske visning af en fotograf – som en professionel fotograf, dit publikum kan ikke se, hvad du ser på billedet. Folk betaler værdi til emnet og ikke på baggrundssiden. Det bør oprette forbindelse til hinanden.


No comments:

Post a Comment